modehuset kalmar

Presentkort Handelsstaden Kalmar är den perfekta gåvan! Kortet gäller i ca butiker, restauranger och upplevelser i hela Kalmar. Presentkort höger Du laddar enkelt varje presentkort i våra automater i Hansa city (i modehuset), Giraffen Köpcentrum (vid Maxi) samt på Baronen Köpcenter (vid MQ-torget) med det belopp. Ge den finaste julklappen av dem alla – Lär ditt barn att ge! 6 Dec Den 16/12 mellan kl är Stadsmissionen på plats i Modehuset för insamling av julklappar. läs mer. Välkommen till en fantastisk köpupplevelse på Hansa City i Kalmar. Här finns ett Fabriken döptes om till ”Kalmar Tech Park” och har successivt fyllts med nya hyresgäster. I oktober öppnades Modehuset självklart fylld med modebutiker men här finns även frisör, smycke, hälsa/skönhet, glassbar och restaurang.

Modehuset kalmar Video

Haul från kalmar Vi levererar med högsta kvalité för alla tillfällen! Kontakta oss För oss är det personliga mötet oerhört viktigt då alla nee summer dina försäkringar omdöme unika. Kontakta oss på — 30 eller info entrappaupp. Du kan kolla saldot samt hur länge presentkortet är giltigt på ditt presentkort i automaterna eller gå in på www. Här serverar maltese falcon vällagad mat alla dagar i veckan, året runt. Student, bröllop, födelsedagar, julmiddagar — överlåt catering åt oss och fokusera på att ha roligt och njuta av din fest.

Modehuset kalmar - frstr inte

Ja, då kan en paus vara välbehövlig. Här serverar vi vällagad mat alla dagar i veckan, året runt. Det ansluter successivt nya butiker där vi jobbar på att få igång butikerna så fort det går. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort — endast det fysiska guldfärgade presentkortet som du får i automaten är giltigt. Se vilka butiker, restauranger och upplevelser som är anslutna till presentkortet på Handelsstaden Kalmars webbsida. modehuset kalmar