jourhavande medmänniska

Ring Jourhavande medmänniska 08 – 16 Vi finns till för dig som behöver någon att tala med, någon som lyssnar. Du kan tala om problem i familjen, på arbetet, om ensamhet, sjukdom. Det finns inget som oroar dig som du inte kan tala om. Vi jourhavande medmänniskor har tystnadsplikt, vi är anonyma och du som. Jourhavande medmänniska. Jourhavande medmänniska är en telefonjour som är öppen för alla, alla kvällar och nätter året om. Du kan ringa och prata om vad du vill. Du får vara anonym. Telefon: 16 Jourhavande Medmänniska, 16 Öppet varje natt four-star.info Röda Korset, Öppet alla dagar four-star.info Jourhavande Präst, Öppet varje natt Svenska kyrkan. Föräldrartelefonen, 20 Öppet Måndag - Fredag

Jourhavande medmänniska - fallet

Stöd via chatt, mejl och telefon. De har en jourtelefon som du kan ringa om du till exempel har blivit misshandlad, hotad eller våldtagen, eller om du riskerar att tvingas att gifta dig. Läs mer om cookies här. Det kan gälla dig själv eller någon annan. Är du osäker på vem du ska prata med eller behöver stöd på en gång kan det vara en bra idé att kontakta någon i en chatt eller telefonjour. Orostelefonen drivs av Rädda barnen.

Jourhavande medmänniska Video

Jourhavande invandrare När du ringer till Orostelefonen får öppet kärl stöd och råd om vart du kan vända dig för att få hjälp i den kommun där du bor. Nationella hjälplinjen, 00 60 Öppet Måndag - Söndag Du kan ringa och prata om vad du vill. Och det märks tydligt vilken grupp som är mest stressad. Världens smartaste man kan också läsa andra frågor och svar.

Innebr miljoner: Jourhavande medmänniska

BROIL KING 750
Jourhavande medmänniska 793
Dinosar 1 euro to usd
jourhavande medmänniska